Järvenpään kaupunki hakee kumppaniksi ravintola tai kahvilatoimintaa harjoittavaa yritystä tai yrittäjää Rantapuistoon.  

Vuonna 2018 aloitetun Rantapuiston kehittämisohjelman tavoitteena on tehdä Rantapuistosta kaupunkilaisten yhteinen olohuone Tuusulanjärven rannalla. Osana kehittämistyötä kaupunki haluaa elävöittää ja monipuolistaa puiston toimintoja ja palveluita. Kumppanuushaulla Järvenpään kaupunki hakee toimijaa, joka toteuttaisi Rantapuiston sydämeen ravitsemispalveluita tarjoavan kokonaisuuden. 

”Valitun konseptin tulee tukea Järvenpään kaupungin brändi-imagoa, lisätä Rantapuiston vetovoimaa kaupunkilaisten silmissä sekä edistää kaupungin matkailuelinkeinojen kehittymistä. Toimijan tulee osoittaa halua ja kiinnostusta olla aktiivinen osa kaupungin matkailumarkkinointia”, toteaa Järvenpään kaupungin matkailupäällikkö Heidi Torvinen 

Vuokrattava määräala sijaitsee Rantapuiston pohjoispäädyssä, Rantapuiston laiturialueen läheisyydessä. Maalle sijoittuva alue on kooltaan 90 m2. 

Tässä on mahdollista hyödyntää myös kelluvia rakenteita olemassa olevan laiturin oheen, mikäli ne saadaan soveltumaan muuhun ympäristöön luontevasti”, Torvinen jatkaa.  

Kumppanuushakuun osallistuakseen tulee kiinnostuneen toimijan jättää tarjous Paviljonkikonseptista ja sen toteuttamisesta 13.12.2020 mennessä.

Lisätietoa antaa matkailupäällikkö Heidi Torvinen puh. 040 315 3086, heidi.torvinen@jarvenpaa.fi 

Alla kumppanuushakuasiakirjat

PAVILJONKI_RANTAPUISTO_KUMPPANUUSHAKU

LIITE 1_Kartta

LIITE 2_alustavavuokrasopimusmalli

LIITE 3_Järvenpää_Brandbook

LIITE 4_ToneOfFinland-info

LIITE 5_sähköjavesipisteet

LIITE 6_Paviljonki_Kysymykset ja vastaukset

(Liite 1)