Toimitilat kasvun vyöhykkeeltä

Voimakkaasti kasvavasta Järvenpäästä löytyy monipuolisia toimitilaratkaisuja ja uusia toimitilahankkeita suunnitellaan ja toteutetaan jatkuvasti lisää.

Järvenpäässä sijaitsevien yritysten ja organisaatioiden toimintaedellytyksiä pyritään kehittämään jatkuvasti ja toimitilahankkeita ohjaavatkin yritysten dynaamiset tarpeet.

Sivustolla listatut toimitilat ovat yksityisten henkilöiden tai yritysten omistamia. Järvenpään kaupunki ei vastaa toimitilojen myymisestä, eikä kaupungilla ole vuokrauspalvelua.

Löydä sopiva tila

Kaupungin uudet hankkeet

Järvenpää kehittyy – uusia moderneja toimitiloja nousee käyttöön jatkuvalla sykkeellä. Tutustu kaupungin uusiin hankkeisiin täältä!

Tutustu hankkeisiin

Tiedustele tiloista kätevästi

Voit tiedustella tilojen saatavuutta kätevästi suoraan verkkosivujemme kautta. Tilasta lähettämäsi viesti ohjautuu automaattisesti suoraan tilaa vuokraavalle taholle. Alla olevasta listasta näet helposti vapaana olevat toimitilat.

Jos listassa ei ole tarpeiseesi sopivaa tilaa, ota yhteyttä. Ilmoitamme heti, kun sopivaa liiketilaa on saatavilla.

Uudet rakennettavat / rakentuvat kohteet

Vapaat toimitilat

Oikotie 7, 71 m²

Hinta neuvoteltavissa!

Postikatu 10, 45m²

16,00  m² / kk +alv

Postikatu 8, 108m²

16,00  m² / kk +alv

Postikatu 8, 227m²

3 632,00  / kk + alv

Toimitilat ovat yksityisten henkilöiden tai yritysten omistamia. Järvenpään kaupunki ei vastaa toimitilojen vuokraamisesta tai myymisestä, eikä kaupungilla ole vuokrauspalvelua. Toimitiloja voi myös tiedustella kiinteistönvälittäjiltä tiedossamme olevien, ylläolevien tilojen lisäksi.