Smartia Oy rakentaa Järvenpään pohjoispuolelle, Vähänummen yritysalueelle Tekijänkatu 10 -osoitteeseen uusia huippulaatuisia toimi- ja hallitiloja. Tilojen koot ovat 25-50 m2. Tilat ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat niin yrityksen toimitilaksi kuin harrastuskäyttöön.

Tekijänkatu 10 rakentuvan toimitila kohteen havainnekuva
Kuvat: Smartia
Tilat yrityksellesi

Ovatko nykyiset toimitilasi epäkäytännölliset? Jarruttaako toimitila yrityksesi kasvumahdollisuuksia? Oletko mahdollisesti miettinyt uusiin tiloihin siirtymistä?

Tässä voisi olla mahdollisuutesi. Tilat myydään nyt. Heti alussa tilan varanneilla on mahdollisuus parhaisiin paikkoihin ja haluttuihin muutoksiin. Tiloja yhdistelemällä voidaan toteuttaa esim. 200 m2 tiloja.

Tiloissa on wc- ja vesipistevaraus. Lisävarusteena tiloihin voidaan rakentaa parvi tai toimistotiloja. Piha on asfaltoitu. Tilat eivät sovellu autopesulalle.

Tila sijoituskohteeksi

Smartian näkemyksen mukaan tällaisille tiloille on kiinnostusta myös Järvenpään vuokramarkkinoilla. Laadukkaasti tehdyn, lattialämmityksellä varustetun 50 m2 tilan vuokra-arvio on noin 500-600 €/kk. Tällä hinnalla pääsee jo aivan mukaviin tuottoihin.

Arvioitu valmistumisaika

Arvioitu valmistumisaika on loppuvuosi 2021/alkuvuosi 2022.

Lisätietoja:

Smartia Oy, Vesa Pohjola
Puh. 0400 402518, etunimi.sukunimi@smartia.fi

Linkki kohteen esittelysivulle

Kohde löytyy myös Business Järvenpään Toimitilat -sivulta