Yrityspodcastissa on tilaa yrittämisen eri teemoille ja yrittäjien tarinoille. Ensimmäinen jakso julkaistaan huhtikuussa 2024. 

Business Järvenpää aloittaa huhtikuussa 2024 tuottamaan uutta Sydän Suomessa -podcast-sarjaa, jonka vieraiksi on kutsuttu Suomessa vaikuttavia yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Kussakin jaksossa Juuret Järvenpäässä -osiossa otetaan mukaan paikallisia järvenpääläisiä yrittäjiä ja yritysvaikuttajia kertomaan omaa tarinaansa sekä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. 

Tarkoituksena on syventyä suomalaisuuteen ja suomalaiseen yrittämiseen ja yrityskulttuuriin. Kutsumme erilaisia yrittäjiä ja yritysvaikuttajia eri puolilta Suomea jakamaan tarinoitaan. Keskustelujen sisältö vaihtelee menestyksekkäistä kasvutarinoista päivänpolttaviin aiheisiin ja tulevaisuudennäkymiin, sarjan juontaja, Business Järvenpään yritys- ja elinkeino-ohjelman päällikkö Heikki Häyhä kertoo. 

Järvenpääläiset yrittäjät pääsevät tuomaan Juuret Järvenpäässä -osiossa esiin ainutlaatuisia paikallisia näkökulmia, kokemuksia ja tarinoita. Samalla on mielenkiintoista tietää, minkälaisia haasteita ja mahdollisuuksia yrittäjät kohtaavat, miten he tekevät yhteistyötä keskenään ja toisaalta, miten he haluavat vaikuttaa positiivisesti paikalliseen yrittäjä- ja asukasyhteisöön.  

Jaksoissa käsitellään myös sitä, mihin suuntaan Järvenpään liike-elämä on kehittymässä tulevaisuuden trendeineen ja mahdollisuuksineen sekä miten yrittäjät voivat valmistautua mahdollisiin muutoksiin ja hyötyä niistä. 

Sydän Suomessa -podcasteja julkaistaan Järvenpäämediassa Järvenpääpuheen taajuuksilla, joka on Järvenpään kaupungin oma podcast. Jaksot ovat kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa, ja jaksokoosteet luettavissa Business Järvenpään ja Järvenpäämedian sivuilta.

 

Kuuntele myös aiemmin Järvenpääpuheessa julkaistut yritysaiheiset jaksot: 

Millaisia työmahdollisuuksia Järvenpäässä on? 

Millainen on yritysten Järvenpää?