Onko yrityksenne rekrytoimassa opiskelijaa harjoitteluun tai kesätöihin? Keudassa opiskelee ja valmistuu vuosittain tulevaisuuden ammattilaisia useille eri aloille.

Kesäoppisopimus tarkoittaa kesätyön ja opiskelun yhdistämistä. Sen avulla on mahdollisuus saada motivoitunut kesätyöntekijä, jolla on selkeät tavoitteet ja halu oppia. Opiskelijalla on vastaavasti mahdollisuus edistää kesätyön aikana omia opintojaan käytännön työssä ja näin valmistuminen työelämään nopeutuu.

Kesäoppisopimuksen kesto suunnitellaan vastaamaan työpaikan tarpeita ja huomioimaan opiskelijan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita.

Kannustamme palkkaamaan myös alle 18-vuotiaita opiskelijoita kesätyöhön.

Työnantajalle voidaan maksaa koulutuskorvausta. Alle 20-vuotiaiden perustutkinnon suorittajien oppisopimuskoulutuksessa maksetaan korotettua koulutuskorvausta.

Kesäoppisopimuksesta voitte lukea tarkemmin: Kesäoppisopimusesite työnantajalle_2023_Keuda

Työpaikkaohjaaja-koulutukset

Järjestämme työpaikkaohjaajille avoimia ja maksuttomia infoja ja koulutuksia. Kesäoppisopimusopiskelijoiden työpaikkaohjaajien oma teemapäivä on 16.5.2023.

Lue lisää työpaikkaohjaajakoulutuksesta

Työ- ja harjoittelupaikoista ilmoittaminen

Opiskelijoiden tavoittamiseen käytössämme on digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu Tiitus, johon rekisteröitymällä voitte ilmoittaa työ- ja harjoittelupaikoista.

Vaihtoehtoisesti voitte ilmoittaa niistä sähköpostitse Keudan yrityspalveluihin.

  • Tiitukseen pääset tästä.
  • Keudan yrityspalveluiden sähköpostiin tästä

Annamme mielellämme lisätietoja asiasta. Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Keudan yrityspalveluiden suunnittelija Anne Öhman, p. 040 174 5614, anne.ohman@keuda.fi