Järvenpään ratsastusseuran (JRS) omistama, vuonna 1987 rakennettu ratsastushalli vaatii mittavan uudistuksen, jotta se voi palvella käyttäjiään vielä seuraavatkin vuosikymmenet. Vanhan maneesin purkutyöt ovat alkaneet toukokuussa 2022 ja uuden maneesin on määrä valmistua syksyllä.

Järvenpääläisille yrityksille näkyvyyttä uudessa maneesissa

JRS:llä on käynnissä joukkorahoituskampanja kasvavien rakennuskustannusten kattamiseksi. Osana kampanjaa myydään mainospaikkoja sekä nimilaattoja yrityksille. Hanke on kooltaan yli 600 000 €, ja on yhdistyksen pyörittämälle ratsastuskoululle iso investointi!

Tutustu yritysten näkyvyysvaihtoehtoihin tarkemmin: JRS maneesikampanja – Sijoitusmuistio yrityksille

JRS on äärimmäisen kiitollinen kaikesta hankkeelle ja yhdistyksen toiminnalle osoitetusta tuesta!

Lisätietoja hankkeesta

Yhteystiedot

Kampanjavastaava (lisätiedot ja muut yhteydenotot):
Ina Laurila (ina.laurila@hotmail.com, p. 040 7041363)

Hallituksen puheenjohtaja:
Jenni Jokipaltio-Jalonen (j.jokipaltiojalonen@gmail.com)

Linkki maneesihankkeen Facebook-sivulle, jossa pääset seuraamaan hankkeen etenemistä: JRS:n uusi maneesi -sivu Facebookissa

Järvenpään ratsastusseura ry

Järvenpään ratsastusseura ry (JRS) on toiminut vuodesta 1968. JRS ylläpitää ratsastuskoulua, jossa se tarjoaa ratsastuksen opetusta alkeista kilpaurheiluun, ja vuokraa karsinapaikkoja tallistaan yksityisille hevosenomistajille. Yhdistyksen liikevaihto vuonna 2020 oli 383 000 euroa ja tilikauden tulos oli positiivinen.

Järvenpään Ratsastusseura on yksi harvoista yhdistyspohjaisista ratsastuskouluista Suomessa. Yhdistys ei tavoittele voittoa, vaan järjestää toimintaa edistääkseen hevostaitoja, ratsastuskulttuuria ja luontoläheistä junioritoimintaa. Kaikki toiminnan tuotot ohjataan toiminnan ja tarvittavien harrastusalueiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Jäseniä urheiluseurassa on noin 300, mutta seuran toiminta palvelee laajempaa asiakaskuntaa tarjoamalla ratsastustunteja myös seuran ulkopuolisille harrastajille järjestäen tapahtumia, kilpailuita ja kursseja. Ratsastuskoulussa pyörii viikottain n. 250 asiakasta.

Seura omistaa talli- ja maneesirakennukset, jotka on rakennettu Järvenpään kaupungin omistamalle vuokratontille. Seuran omistamassa tallirakennuksessa on karsinat 38 hevoselle, joista puolet on vuokrattu yksityisille hevosenomistajille, ja puolet on seuran omistamien ratsastuskouluhevosten käytössä. Seura työllistää 5 vakituista työntekijää sekä useita toiminimellä toimivia yrittäjiä ja tuuraajia.