13.11.2021 juhlittiin Järvenpäässä Vuoden Yrittäjä 2021 -juhlaa uudessa Aino Areena -tapahtumakeskuksessa.

Järvenpään kaupunki onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja!

Sinun-Vaate Salina Oy on Järvenpään Vuoden Yrittäjä 2021

Illan kirkkaimmaksi tähdeksi nousi Vuoden Yrittäjäksi 2021 valittu aktiivinen Järvenpään Yrittäjien jäsen, aurinkoinen ja muotitietoinen Sinun-Vaate Salinan yrittäjä Pauliina Paavola. Paavolalla on yrittäjyyttä jo takana huimat yli 30 vuotta. Naistenvaateliikkeitä pyörittänyt Paavola on toiminut vuodesta 1993 lähtien Järvenpään kävelykadulla. Kaupungin elinkeinopalvelut iloitsee yrittäjäyhdistyksen päätöstä siitä, että palkinto meni keskustan kivijalkaliikkeen yrittäjälle. Kivijalkaliikkeet ovat olennainen osa kaupunkia, sen keskusta-aluetta ja palveluita.

Uutisoinnin pääkuvassa Sinun-Vaate Salinan omistajat Pauliina Paavola ja tytär Heini Koskinen, joka jatkaa nykyisin äitinsä jalanjäljissä Salinassa.

Vuoden Yrittäjäjuhlan 2021 palkitseminen

Kuvassa vas. Järvenpään kaupungin elinvoimajohtaja Marko Lehenberg, yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo ja kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen, Järvenpään Yrittäjien puheenjohtaja Sauli Kauppinen, Vuoden Yrittäjä 2021 Pauliina Paavola, illan juontaja Minja Jämsänen sekä Järvenpään Yrittäjien varapuheenjohtaja Laura Keskitalo.

Vuodentakainen Business Järvenpää -kirjoitus kävelykadun naistenvaateliikkeistä

Illan muut palkitut

Yrittäjäjuhlassa palkittiin Vuoden Supermies 2021, joka on ravintoloitsija ja tapahtumayrittäjä Jari Sirén. Sirén pokkasi pokaalin timantinkovana ravintoloitsijana ja innovatiivisena yrittäjänä, joka ei jäänyt korona-aikanakaan paikoilleen.

Vuoden Yrittäjäjuhlan 2021 palkitseminen, Supermies.

Kuvassa vas. illan juontaja Minja Jämsänen, Järvenpään kaupungin elinvoimajohtaja Marko Lehenberg ja yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo, Järvenpään Yrittäjien puheenjohtaja Sauli Kauppinen, Vuoden Supermies Jari Sirén sekä Järvenpään Yrittäjien varapuheenjohtaja Laura Keskitalo.

Lisäksi juhlassa luovutettiin Yrittäjäristin timanttiristi 30 vuoden ansiokkaasta yrittäjyydestä Pekka Karjalaiselle.

Uutisoinnin kuvat: Carita Palmqvist