Järvenpään entisen Scandic-hotellin tiloihin, aivan Järvenpään aseman ja ydinkeskustan viereen avautuu vuoden 2022 alussa uusi hotelli Sointu. Tarkempi avausajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Sointua kuvaillaan moderniksi digihotellikonseptiksi. Siinä on 84 täysin remontoitua, vaativampaankin makuun yltävää hotellihuonetta.

”Uusi hotellitoimija oheispalveluineen tukee sekä Järvenpään että lähialueen elinkeinoelämää, ja on äärettömän tärkeä palanen elinvoimaista kaupunkia. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan asioinnin myös lentokentän suuntaan, mikä lisää entisestään kaupungin houkuttelevuutta uusien yritysten sijoittumispaikkana”, kertoo elinvoimajohtaja Marko Lehenberg.

”Hotellin sijainti on erinomainen. Sinne on helppo saapua kaikin tavoin niin junalla, autolla kuin bussilla. Järvenpään keskusta ja sen palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellista”, iloitsee hotellihankkeen johtaja Noora Aartio.

Hotelli Sointu pyrkii tekemään yhteistyötä alueen toimijoiden ja yrityselämän kanssa luomalla kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, jotka vastaavat asiakkaiden kysyntään sekä Järvenpään kaupungin ja matkailun toiveeseen saavutettavissa olevasta hyvälaatuisesta majoitus- ja elämystoiminnasta.

Laajempi tiedote Järvenpän kaupungin sivulla

Hotellin nettisivut: www.hotellisointu.fi