Lepolan asuinalue täydentyy, kun Eteläisen Järvenpään mittava aluekehityshanke Lepola IV etenee.  Järvenpään kaupunginvaltuusto hyväksyi 15.6. Lepola IV asemakaavan ja asemakaava tuli voimaan 12.8. Poikkeuksellisen nopeasta hankkeen etenemisestä kertoo se, että ensimmäisen korttelin kaupunkikuvallinen lausunto oli kaupunkikehityslautakunnan käsittelyssä jo seuraavana päivänä 13.8. Rakentaminen tämän korttelin osalta alkaa vielä syksyn aikana.

Lepola IV alueesta rakentuu erityisesti pääkaupunkiseudulla työssäkäyvien lapsiperheiden keidas, jossa arki on sujuvaa ja turvallista. Alue tulee tarjoamaan laadukasta ja kestävää kaupunkimaista asumista hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Radan varteen rakentuu kerrostaloja ja niiden länsipuolelle matalampaa asuinrakentamista. Alueelle tulee noin 600 asuntoa ja 1500 asukasta. Lisäksi alueelle tulee 18 omakotitonttia. Omakotitonttien tarjouskilpailu on auki 17.8.-14.9.

-Alue kokonaisuudessaan ja tarjouskilpailuun tulleet omakotitontit ovat herättäneet laajasti kiinnostusta. Eteläisen Järvenpään kehittäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä kärkihankkeista. Lepolan jälkeen käynnistyy radan itäpuolella sijaitseva Ainolan aluekeskuksen kehittäminen ja kumppaneita lähdetään hakemaan jo tämän syksyn aikana, kertoo hankkeen projektipäällikkö Salla Niemelä.

Lue lisää alueesta!

Havainnekuva alueesta