Järvenpäässä toimiva ATA on nopeasti kasvava henkilöstöalan yritys, joka pystyy tehokkaasti auttamaan paikallisia alueen yrityksiä henkilöstöasioissa. Viime vuonna ATA työllisti yhdessä asiakkaittensa kanssa Järvenpään alueen yrityksiin yli 80 uutta työntekijää.

ATA:n toiminta tähtää aina pysyviin työsuhteisiin. ”Olemme strategiamme mukaisesti keskittyneet pitkiin, vakituisiin työsuhteisiin mm teollisuuden tehtävissä. Emme etsi juuri lainkaan keikkatyöntekijöitä emmekä tarjoa ihmisille yksittäisiä työvuoroja”, kertoo ATA:n Järvenpään yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi.

Tämä erottaa ATA:n monesta muusta alan toimijasta. ATA:n työntekijäprofiili onkin usein Järvenpäähän muuttava työpaikan vaihtaja tai jo kaupungissa asuva, mutta muualla työskentelevä.

Miten ratkaista työvoimapulaa?

Työvoimapula on tunnistettu haasteeksi Suomessa jo laajasti. Samalla kun puhutaan määrällisestä ongelmasta ja kohtaanto vaikeuksista, voidaan myös puhua työpaikan kulttuurikysymyksistä. Työnhakijalle on merkityksellistä se, mitä informaatiota tulevasta työpaikasta on tarjolla jo hakuvaiheessa ja miten uudet henkilöt otetaan työpaikalla vastaan. ATA:lla on vahvaa osaamista sekä rekrymarkkinoinnista että yritysten esimiesten valmentamisesta esimiesroolissaan.

”Osalla asiakkaistamme työvoimapula haastaa arkea hyvin vähän ja työssä myös viihdytään pitkään. Heillä myös työpaikkailmoitukset vetävät laadukasta hakijakuntaa”, toteaa ATA:n toimitusjohtaja Harri Apell. ”Jos suunnittelet henkilöstömäärän kasvattamista Järvenpäässä, niin autamme mielellämme ja teemme yhdessä suunnitelman parhaiden työntekijöiden tavoittamiseksi”, Apell jatkaa.

Tilitoimistoasiat on ulkoistettu – miksei myös HR-asiat

ATA tarjoaa asiakkailleen myös hyvinkin räätälöityä ulkoistettua HR palvelua. Kohtuullisen pienellä kuukausimaksulla voidaan monet HR prosessit hoitaa tehokkaasti. Palvelun avulla voidaan järjestää yrityksen kaikki työsopimukset, mahdolliset YT lain toimenpiteet, työterveyshuollon palvelut tai vaikka esimiesten HR valmennus.

”Useimmille yrityksille kokoaikaisen henkilöstöpäällikön palkkaaminen on aivan liian kallista ja osin turhaa, mutta ulkoistettuna palveluna samat asiat saa tehokkaasti hoidettua ja kustannustaso jää hyvin maltilliseksi”, ATA:n asiakkuuspäällikkö Vesa Rockas toteaa.

ATA Henkilöstöpalvelut

Lisätietoa:

Yksikön päällikkö, partner Elina Petäjäniemi, puh. 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi
Sibeliuksenkatu 29,  Järvenpää