Bumma Pizza & Bar avautuu perjantaina 4.6.2021. Bumma on kahden järvenpääläisen yrittäjän, Jari Sirenin ja Simo Räsäsen pitkäaikainen haave luoda Järvenpäähän ravintola, jossa tarjoillaan artesaanipizzoja hyvällä ”meinigillä”.

Jari Siren on tunnettu ravintoloitsija, joka on ollut mukana jo kymmenen ravintolan perustamisessa Järvenpäässä. Muun muassa Tervanokan Satama on Jarin ja Simon yhteinen taidonnäyte.

Artesaanipizzaa, pienpanimotuotteita ja hyvää fiilistä

Kun Totti ilmoitti lopettavansa ja tämän myötä Järvenpään paras liikehuoneisto vapautui, päätti tämä kaksikko viimein toteuttaa haaveensa. Nimi Bumma juontaa juurensa siitä, että Simo Räsäsen lapsi on pienenä, nälkäisenä osoittanut ruokaa ja hokenut ”bumma bumma”. Jo silloin Simo tiesi, että jonain päivänä hän perustaa ravintolan, jonka nimeksi tulee Bumma.

Pizzapohjaa on hiottu viime kesästä alkaen. ”Ravintolassamme tarjoillaan Italialaistyyppisiä artesaanipizzoja, joiden täytteet on huolella valittu laadukkaista raaka-aineista. Tällä hetkellä ruokalistalta löytyy vegaaninen vaihtoehto ja myös gluteeniton vaihtoehto tulee löytymään”, toteaa Jari Siren.

Juomapuolella suositaan pienpanimotuotteita. Valikoima on laaja ja se tulee vaihtumaan tiuhaan tahtiin. ”Lisäksi pyrimme siihen, että myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan juomavalikoimaamme. Otamme vastaan toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä parhaan mukaan”, kertoo ravintolapäällikkö Miira Lahti.

Viikonloppuisin tulemme järjestämään erilaisia tapahtumia, bändit ja DJ:t soittelevat tiloissamme säännöllisesti.

”Kuvataiteilija Oskar Palma on tehnyt tiloihimme kaksi maalausta ja olemme myös saaneet Blues Diggareiden kaikki vuosijulisteet seinillemme aina 1980-luvulta tähän päivään asti. Lisäksi muiden julistetaiteilijoiden töitä tulee seinille esille”, kiteyttää Simo Räsänen.

Bumman kohderyhmänä ovat kaikki, jotka arvostavat hyvää pizzaa ja rentoa meininkiä.

Yhteystiedot

Bumman aukioloaikoihin vaikuttaa tällä hetkellä voimassa olevat rajoitukset, mutta mikäli rajoituksista luovutaan, tämän kesän aukioloajat ovat seuraavat;

Ma-to klo 11.00-24.00
Pe-la klo 11-03.30
Su klo 12-21

Bumma löytyy osoitteessa: Sibeliuksenkatu 19 (kävelykatu), 04400 Järvenpää. Puh. 050 5432591.

Lisää yrityksestä ja sen ilmeestä voit käydä kurkkaamassa Bumman kotisivuilta  ja/tai facebookista Bumma Pizza & Bar