Ammattiopisto Spesia on palkinnut jälleen vuoden parhaita työelämäyhteistyökumppaneitaan. Vuoden Paras 2023 -tunnustuspalkinnot jaettiin tänä vuonna viidessä eri kategoriassa, joista yksi oli opiskelijakunnan valinta ja neljä palkintoa jaettiin Spesian henkilökunnalta tulleiden ehdotusten ja perustelujen pohjalta.

Palkitsemisella halutaan kiittää yrityksiä ja työelämän edustajia erinomaisesta yhteistyöstä ja osallistumisesta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden työelämäpolkujen luomiseen.

K-Citymarket Järvenpää on vuoden 2023 paras työllistäjä spesialaisille

K-Citymarket Järvenpää palkittiin tänä vuonna Vuoden Paras Työllistäjä -palkinnolla. Perusteluna tunnustukselle oli, että kyseessä on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, joka on työllistänyt Spesiasta valmistuneita opiskelijoita ja tarjoaa myös kesätöitä opiskelijoillemme.

Palkinnon vastaan otti diplomikauppias Markku Hautala, joka oli tyytyväinen saamastaan tunnustuksesta. Hautala tiimeineen on tehnyt pitkään yhteistyötä Ammattiopisto Spesian kanssa ja he kokevat yhteistyön antoisaksi ja merkitykselliseksi. Molemminpuolisen tyytyväisyyden taustalla on, että toimintaa kehitetään yhdessä.

Muut Vuoden Paras -tunnustuspalkinnot jakautuivat seuraavasti: Vuoden Paras työelämäkumppani on Lounatuulet Yhteisötalo ry Turusta, Vuoden Paras työpaikkaohjaaja on Satu Ahtiainen Osuuskauppa Suur-Savon ABC! Pieksämäki -liikenneasemalta, Vuoden Paras oppisopimustyöpaikka on Mainiokoti Kaunisharju Vaajakoskelta ja opiskelijakunnan valitsema Vuoden työssäoppimispaikka on Kauppakeskus Myllyn New Yorker -myymälä Raisiossa.

Ammattiopisto Spesia

Ammattiopisto Spesia on Suomen toiseksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Spesia kouluttaa nuoria ja aikuisia, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Spesia toimii kahdellatoista paikkakunnalla. Päätoimipaikat ovat Jyväskylä, Järvenpää, Pieksämäki ja Turku.

Lue lisää

Kuvassa diplomikauppias Markku Hautala sekä Spesian työvalmentaja Anna-Maija Mellin, opettaja Sari Kivelä ja yritysvalmentaja Tiina Perkiö.