Järvenpään kaupunki ja Järvenpään Yrittäjät ry toteuttavat yhteistyössä paikallisille yrityksille After Work -tilaisuuksia muutamia kertoja vuodessa. Vuoden 2019 viimeinen After Work keräsi noin 50 toimijaa yhteen perjantaina 25.10. Eikan Pubiin. Tilaisuuksissa on mukana aina myös Keuken eli Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen sekä Keudan oppilaitoksen edustajia.

After Workin tavoitteena on verkostoitua, tavata tuttuja ja uusia tuttavuuksia sekä löytää uusia, potentiaalisia yhteistyötahoja ja -mahdollisuuksia yrittäjien, kaupungin ja eri sidosryhmien kesken.

Vuoden viimeistä After Work iltaa isännöi Lidl jakelukeskus. Lidlin isännät ottivat kaikki läsnä olleet lämpimästi vastaan. Lidl jakelukeskus on toiminut Järvenpäässä nyt vuoden verran ja on kaupungin kolmanneksi suurin työllistäjä yksityisellä sektorilla noin 300 työntekijällään. Boogien yritysalueella, Lahden moottoritien välittömässä läheisyydessä sijaitseva jakelukeskus on kooltaan 62 000 kem. Parhaillaan rakentuu vielä lisätiloja 12 000 kem, joten laajennuksen myötä tilaa on kaiken kaikkiaan 74 000 kem. Laajennus ei kuitenkaan vaikuttane enää työntekijämäärään, vaan tuo toiminnan pyörittämiseen tarvittavaa lisäkapasiteettia, kertovat Lidlin logistiikkapäällikkö Valtteri Suonperä, hallintopäällikkö Tuukka Kärkkäinen ja henkilöstökoordinaattori Mikko Juvonen.