Yrittäjän oman personal trainerin kanssa yrittäjätaidot kuntoon. Tuntuuko siltä, että yksin ei aina jaksa vetää rekeä eteenpäin? Hyviä uutisia, Keukella on nyt tarjota sinulle sellainen.

Kenelle Jeesi on tarkoitettu ja miksi?

Jeesi on tarkoitettu yksinyrittäjille ja pienyrittäjille, jotka tarvitsevat apua ja tsemppausta omaan jaksamiseen ja yrittäjätaitojen kehittymiseen. Tutkimusten mukaan melkein 70 prosenttia pienyrittäjistä hakee kasvua, mutta heillä ei ole aikaa eikä osaamista tehdä suunnitelmista totta.

Mitä Jeesi sisältää?

Me kannustamme, tarjoamme oikeat työkalut ja tiedot kehittymiseen ja potkimme tarvittaessa liikkeelle. Jokaiselle yrittäjälle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma ja kehittämisohjelma, jonka toteutumista seurataan säännöllisillä tapaamisilla ja puhelimitse. Henkilökohtaisen sparrausohjelman lisäksi järjestämme valmennuksen sekä voimatreenejä 3–5 yrittäjälle kerrallaan eri yrittäjätaitojen teemoista.

Miten pääsen mukaan?

Ota yhteyttä yhteyttä Jeesin yhteyshenkilöihin. Kysy rohkeasti lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Yrityskehittäjä Minna Lojander, 041 525 8485, minna.lojander@keuke.fi tai yrityskehittäjä Marianne Ahvenranta, 050 575 8228, marianne.ahvenranta@keuke.fi

HUOM: Rajattu määrä paikkoja.

Tutustu tarkemmin Jeesiin