Järvenpään kaupunki on noin 3 000 yrityksen sijaintipaikka. Järvenpään Yrittäjäyhdistykseen näistä yrityksistä kuuluu noin 650. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea ja verkostoja, etenkin pk-yritykset.

Paikallinen yrittäjäyhdistys huolehtii mm. jäsenistönsä edunvalvonnasta ja jäsenyritykset ovat oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Yksi niistä on kerran kuukaudessa oleva aamupala.

Järvenpään kaupunki isännöi Yrittäjäaamista 6.5.

Järvenpään kaupunki tarjosi 6.5.2022 yhteistyössä Järvenpään Yrittäjien kanssa aamupalan, joka keräsi noin 100 yrittäjää paikalle. Rennon aamupalan aikana ehtii verkostoitua ja kohdata muiden yrityksien ja kaupungin edustajia.

Uusia tuttavuuksia löytyy aina. Tilaisuus on joka kerta yhtä lämminhenkinen. Henkilökohtaista tapaamista ja kasvokkain juttelua ei voita mikään.

Järvenpää rokkaa

Kaikki uudet yritykset ovat tervetulleita vetovoimaiseen Järvenpään kaupunkiin Keski-Uudenmaan ytimeen. Kaupungin Elinvoimapalveluiden yksi tärkeä tehtävä on kehittää ja ylläpitää Järvenpään elinkeinoelämän edellytyksiä ja elinvoimaa.

Welcome to the Growth Zone!

Jos haluat kuulua Järvenpään Yrittäjiin – täältä lisätietoa!

 

Kohtaamisia yrittäjäaamupalallaBusiness Järvenpäää

Kuvat: Satu Hart, By Satu Hart

Pääkuvassa: kaupungin yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo, Järvenpään Yrittäjien puheenjohtaja Sauli Kauppinen ja kaupungin matkailupäällikkö Heidi Torvinen.