Vuosi 2022 alkaa lähestyä loppuaan pikkuhiljaa. Se on ollut monella tapaa haastavaa aikaa maailman epävarmuuden, Ukrainan sodan, energiakriisin, kustannusten nousun ym. vuoksi. Luonnollisesti vuosi on ollut joillekin yrityksille haastavampaa kuin toisille.

Järvenpääläisillä yrityksillä on ollut monia onnistumisia tänäkin vuonna. Useampi yritys on saanut erilaisia tunnustuksia, yrityksillä on ollut kasvua, kehittymistä, laajentumista ja onnistuneita rekrytointeja. Osa on joutunut uudelleen arvioimaan omaa toimintaansa ja tarvittaessa yritykset ovat tehneet ryhtiliikkeitä tai suunnan kirkastamisia omassa liiketoiminnassaan.

Kaikki edellä mainittu luo onneksi hyvät lähtökohdat Järvenpään elinkeinoelämän vuoden 2023 käynnistymiselle. Alkuvuodesta hyväksytään kaupungin uusi Yritys- ja elinkeino-ohjelma, joka luo selkärangan Business Järvenpään toiminnalle. Palaamme tähän tarkemmin vuoden 2023 alkupuolella.

Pidetään katse jatkossakin siis luottavaisina kohti tulevaisuutta. Business Järvenpää lomailee joulun ja uuden vuoden tietämillä.

Tässä vaiheessa haluamme kiittää kaikkia Järvenpäässä toimivia yrityksiä lämpimästi ja toivottaa kaikille työyhteisöineen Rauhallista joulunaikaa ja kaikkea Hyvää vuodelle 2023.

Pian on hetki ladata akkuja läheisten kanssa.

Lämmin kiitos kaikki Järvenpäässä toimivat yritykset!

Business Järvenpään tontut
– Harri, Suski, Heidi ja Essi –
Järvenpään joulukortti 2022
Kuvat: Pixabay ja Järvenpään kaupunki