ATA:n tarina Järvenpäässä alkoi syksyllä 2020. Rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualalla pitkään toiminut yrittäjä Harri Apell ja Elina Petäjäniemi löivät osaamisensa yhteen Järvenpäässä. Yrityksen startti on vuodelta 2018 Kuopiossa, missä toiminta kasvaa myös vauhdilla. Olemme ammattitaitoinen, ketterä ja konstailemattoman henkilöstöpalvelualan kumppani.

Järvenpäähän syvästi juurtuneena Elina ja tuoreempi järvenpääläinen Harri uskovat ATA:n tekemällä työllä olevan vaikutusta. Asiakkaille palkattujen tai vuokratyötä tekevien ikähaitari on 17–61-vuotiaiden välillä ja työntekijöissä on neljää eri kansallisuutta. Entistä useampi asiakas toivoo työntekijän asuvan lähellä. Samalla lisätään Keski-Uudenmaan työpaikkaomavaraisuutta.

Palkkaa siis paikallinen ja käytä omasta kaupungista löytyviä palveluita

Hyvä paikallinen verkosto ja uudet sekä vanhat yhteistyökumppanit ovat auttaneet meitä vahvaan starttiin. Jatkuvia rekrytointeja on nyt käynnissä Puukoti Groupille kasvavaan talotuotantoon. Merkittävä yhteistyökumppani on myös Leipomo Primula, jonka kesätyöntekijät rekrytoitiin jo maaliskuussa.

Päätoimialamme ovat teollisuus, asiakaspalvelu, logistiikka ja kiinteistöhuolto sekä toimihenkilö- ja asiantuntijarekrytoinnit. Tuotamme yrityksille myös ulkoistettuja HR-ratkaisuja.

Varsinkin koronan jälkeinen aika vaatii innovatiivisuutta ja luo mahdollisuuksia – se mikä toimi kaksi vuotta sitten, ei välttämättä toimi enää.  Kekseliäisyys ja uteliaisuus oppia lisää ovat meidän tapamme toimia. Pyörää ei haluta keksiä uudelleen ja toimivasta pidetään kiinni. Mutta pidämme huolen, ettei tämä kivi sammaloidu.

Ollaan yhteydessä. Palvelemme läpi kesän.

Elina Petäjäniemi ja Harri Apell, ATA-Henkilöstöpalvelut

Harri Apell, puh. 044 2750700
Elina Petäjäniemi, puh. 050 5704082

Yrityksille – ATA Henkilöstöpalvelut Oy (ammattitaitoa.fi)

Puukoti, ATA-henkilöstöpalvelut mainos