Järvenpään omien kulmien eduksi

”Etuisa on Järvenpään oma etuohjelma ja mobiiliappi. Etuisaa voidaan kutsua Järvenpään omaksi ’cityshoppariksi’, joka kokoaa yhteen paikallisesti parhaat palvelut, tuotteet ja harrastukset. Nyt parhaillaan etsitään paikallisia yrityksiä mukaan”, kertoo hanketta edistävä Satu Kilpirova.

Etuisa lanseerataan marraskuun 2021 alussa. Etuisa tuo etuja ja houkuttelevuutta järvenpääläisille ja Järvenpäähän muuttaville.

Kumppaniyrityksille ja -seuroille Etuisa toimii markkinointialustana, joka tavoittaa paikalliset kuluttajat sekä myynnin johtamisen työkaluna ja kanta-asiakasohjelmana. Markkinoinnin piirissä on yli 100 000 kuluttajaa, joista 5 000 on erityisen ostovoimaista.

www.etuisa.fi

Mikä ihmeen Etuisa?
  • Etuisa on mobiiliappi, joka kokoaa yhteen paikallisesti parhaat palvelut ja tuotteet.
  • Etuisa tarjoaa kuluttajille oman paikkakunnan palveluhakemiston ja ajankohtaisia tarjouksia ja etuja.
  • Kumppaniyrityksille – ja seuroille Etuisa toimii markkinointialustana, joka tavoittaa paikalliset kuluttajat sekä myynnin johtamisen työkaluna ja kanta-asiakasohjelmana.

Tavoitteena on olla 6 kk jälkeen Järvenpään suurin ja vaikuttavin markkinointialusta.

Etuisa tarjoaa markkinointia pienemmille yrityksille suuren yrityksen hartioilla. Kumppaniyritys pääsee hyödyntämään Etuisan ja kumppaneiden markkinointikanavia markkinoinnissaan (noin 100 000 kuluttajaa markkinoinnin piirissä, joista 5 000 on erityisen ostovoimaista).

Etuisan kautta mukana olevat yritykset saavat analyysia asiakkaista myynnin johtamisen avuksi – autamme ammattimaistamaan toimintaa ja luomaan edellytyksiä kasvulle. Etuisa auttaa palkitsemaan ja sitouttamaan henkilökuntaasi. Kumppaniyritysten monet edut ja omat henkilökuntaedut kulkevat mukana koko ajan.

Miten päästä mukaan Etuisaan?

Mukaan lähteviltä yrityksiltä tarvitaan kaksi etua:

  • Etu, joka on voimassa 12 kk (esim. -5–10 % tuotteesta tai tuoteryhmästä, kaksi yhden hinnalla tms.)
  • Etu, joka on voimassa vain kerran (tämä voisi olla raflaavampi ns. supertarjous, -15 % tuotteesta tai palvelusta tai kohdennetummin aikoihin, jolloin on hiljaisempaa, esim. -15 % à la carte -annoksista tiistai-iltaisin tms.)

”Huomaa, että sinä itse päätät eduista, edellä mainitut ovat vain esimerkkejä! Meillä on tällä hetkellä Etuisassa jo 20 kumppaniyritystä ja mukaan mahtuu vielä”, jatkaa Kilpirova.

Tämän vuoden Etuisa-kumppanuus on täysin maksuton ja jatkossakin maksut ovat varsin kohtuullisia (vuosimaksu 250 €, myynnin ja markkinoinnin optimoinnin työkalu 29,90 €/kk). Sinä päätät, oletko mukana maksuttoman jakson jälkeen.

Tehdään yhdessä Järvenpäästä elinvoimainen ja valovoimainen!

Lisätietoja:

Satu Kilpirova
puh. 040 455 9740, email: satu.kilpirova@etuisa.fi

Etuisa Järvenpää logo