Terholan yritysalueen Viihtyisä kaupunkikuva maastokatselmuskierros toteutettiin kesäkuussa.

– Tavoitteena on siistien yritysalueiden kautta myötävaikuttaa kaupungin menestymiseen, houkuttelevuuteen ja viihtyisyyteen, jossa yritysten on hyvä toimia sekä asiakkaiden asioida. Siistit toimintaympäristöt ovat yrityksille ja samalla koko kaupungille käyntikortti, toteavat kaupunkitekniikan vt. rakennuttajapäällikkö Aija Schukov ja elinkeinopalveluiden yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Kaupunki päätti myöntää Terholan yritysalueella Terholan Lidlin päivittäistavarakaupalle ja Vanhalla yhdystiellä sijaitsevalle RTK-Palvelu Oy:lle kunniakirjat siisteistä ja esimerkillisistä pihoista. Molemmat yritykset olivat otettuja ja kiitollisia tästä kunniamaininnasta. Kunniakirjat on toimitettu syyskuussa 2022 yrityksiin.

Lämpimät onnittelut vielä kertaalleen esimerkillisille yrityksille! 

Kunniakirjan luovutus RTK Palveluille. Kuvassa kaupungilta Aija Schukov kaupunkitekniikasta ja Susanna Aramo yritys- ja elinkeinopalveluista. Kunniakirjan vastaanottaa RTK-Palveluilta Juha Jauhiainen.

Kunniakirjan luovutus RTK-Palveluille. Kuvassa kaupungilta (vas.) vt. ylläpidon Aija Schukov ja yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo. Kunniakirjan vastaanottaa huollon palveluesimies Juha Jauhiainen.

Viihtyisä kaupunkikuva kunniakirjan luovutus, myymälävastaava Sini Ranta

Viihtyisä kaupunkikuva kunniakirjan luovutus Terholan Lidlin päivittäistavarakaupan myymäläpäällikkö Sini Rannalle.

 

Lisätietoja:

vt. rakennuttajapäällikkö Aija Schukov, ylläpito- ja huoltopalvelut, Kaupunkikehitys
puh. 040 315 3586, aija.schukov@jarvenpaa.fi

yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo, elinkeinopalvelut, Kaupunkikehitys
puh. 040 315 3130, susanna.aramo@jarvenpaa.fi

Kuvat: Järvenpään kaupunki/Susanna Aramo ja RTK-Palvelu Oy/Maarit Timonen.