Terholan yritysalueen maastokatselmuskierrokselle toivotaan alueen yrittäjät mukaan kaupungin toimijoiden kanssa.

Terholan yritysaluekartta kuuluvat Vanha yhdystie, Pykäläkatu, Vierikatu ja pieni osa Alhotietä.

Järvenpään kaupunki toteuttaa Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalliin sisältyvän pistokokeenomaisen maastokatselmuksen Terholan yritysalueella tiistaina 7.6.2022 klo 9–12. Tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Toimintamalli toteutuu nyt toista kertaa. Sen avulla varmistetaan ja turvataan viihtyisä ja terveellinen kaupunkiympäristö, joka koskee myös yritysalueita.

Terholan yritysalueen maastokatselmuskierrokselle toivotaan alueen yrittäjät mukaan kaupungin toimijoiden kanssa. Alueen yrittäjien kannattaa jo ennen maastokatselmusta siistiä omaa piha-aluettaan ja mahdollisissa epäselvissä tai mieltä askarruttavissa asioissa olla ensisijaisesti yhteydessä projektipäällikkö Aija Schukoviin Järvenpään kaupunkitekniikasta (lisätiedot alla). Jatkotoimenpiteistä päätetään yhdessä yrittäjien kanssa maastokatselmuksen jälkeen.

– Tavoitteena on siistien yritysalueiden kautta myötävaikuttaa kaupungin menestymiseen, houkuttelevuuteen ja viihtyisyyteen, jossa yritysten on hyvä ja turvallista toimia sekä asiakkaiden asioida. Siistit toimintaympäristöt ja yritysalueet ovat yrityksille ja samalla koko kaupungille käyntikortti, toteavat Schukov ja elinkeinopalveluiden yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Kaupungin ilmakuvakartasta voidaan havaita mahdolliset Terholan yritysalueen luvattomat kaatopaikat yleisillä alueilla, tonttien ylitykset ja roskaisuus, luvattomat rakennukset/rakennelmat jne. Tontin käyttötarkoitus huomioidaan tarkastelussa. Kartta on nähtävissä Järvenpään karttapalvelu (arcgis.com).

Seuraava maastokatselmus on tarkoituksena toteuttaa Mikonkorven ja Intro-4:n yritysalueilla syksyllä 2022. Tulevista maastokatselmuskohteista päätetään erikseen ja niistä tiedotetaan hyvissä ajoin etukäteen.

Lisätietoja:
Aija Schukov, Projektipäällikkö
Kaupunkitekniikka, Kaupunkikehityksen palvelualue
p. 040 315 3586, aija.schukov@jarvenpaa.fi

Susanna Aramo,Yrityspalvelupäällikkö
Elinvoimapalvelut, Business Järvenpää, Kaupunkikehityksen palvelualue
p. 040 315 3130
susanna.aramo@jarvenpaa.fi

Kartan käytön tarvittava ohjeistus:
Seutulantalon palvelupiste
p. 09 27192880
tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi