Vastuullisuusosaamisen lisääminen yrityksessäsi – Keuda avuksi

Koulutamme Keudassa tulevaisuuden ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Koulutustarjonnastamme löytyy useita ratkaisuja henkilöstön vastuullisuusosaamisen varmistamiseksi eri rooleissa. Kysy lisää osaamisen kehittämisen tuotteistamme ja ratkaisuistamme yrityksesi vastuullisen liiketoiminnan tueksi ja kilpailuedun saavuttamiseksi.

Yhteydenotot: Heikki Kallunki p. 040 190 6912, heikki.kallunki@keuda.fi

Onko yrityksellänne kiinnostusta/tarvetta ottaa työharjoittelija tai kesätyöntekijä?

Monet opiskelijat lähtevät alan yritysten työtehtäviin oppimaan. Koulutus- tai oppisopimusjakso voi kestää esimerkiksi 2-3 kuukautta tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Suunnittelemme ratkaisut yrityksesi tarpeisiin siten, että työpaikoilla on mahdollisuus kehittyä työssä helposti ja tarpeiden mukaan.

Yhteydenotot: Irja Ylönen p. 050 415 1463, irja.ylonen@keuda.fi

Keudan Murros-tapahtuma 11.4.2024

Tervetuloa mukaan digitaalisen oppimisen uuteen aikakauteen Keudan kuudennen #Murrostapahtuman merkeissä torstaina 11.4.2024 Keravan Keuda-talolla sekä verkossa! ✨ Tapahtuma on maksuton ja se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamista uusimmista teknologioista ja niiden hyödyntämisestä arjessamme.

Murros-tapahtuma on paikka, missä kohtaavat innostus, oppiminen ja tulevaisuuden visiot. Murros-tapahtuma tarjoaa maailmanluokan sisältöä, joka vie digitaalisen oppimisen uusiin ulottuvuuksiin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu huhtikuun huipputapahtumaamme tästä: Murros – Keuda