Järvenpääläinen Startup-yritys ONIT Sport on esillä ja lavalla Porin Suomi Areenalla tiistaina 27.6 klo 18-18.45. Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä MTV3:lla.

Yrityksen perustaja Laura Andelin iloitsee mahdollisuudesta olla ensimmäistä kertaa mukana suurtapahtumassa, jonne ONIT Sport & MIND@sport mobiilisovellus sai stipendiaattipaikan.

Suomi Areena tiistaina 27.6. klo 18-18.45

Lauran kanssa lavalla ovat keskustelemassa aiheesta, kuinka tulevaisuuden tärkein pääoma on monipuoliset mielen taidot ja kuinka niitä vahvistetaan arjessa kustannustehokkaasti, innostavasti ja laadukasta dataa keräten:

🎯 lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarinen
🎯 valmennustyön kehittäjä Erkka Westerlund
🎯 ex-jalkapalloilija, toimittaja Pekka Lagerblom
🎯 urheilija, toimittaja Oona Tolppanen
🎯 sporttivanhempi Kristiina Uusitalo-Lindholmin sekä
🎯 ex-voimistelija, valmentaja Kerttu Koskisen

ONIT Sport matkalla maailman valloitukseen

ONIT Sport:in perustaja Laura Andelin on psykoterapeutti (Valvira), kriisityöntekijä, EMDR-terapeutti ja urheilijoiden psyykkinen valmentaja. Hän on erikoistunut lasten ja nuorten psyykkisen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen. Lauralla on laaja kokemus ja ymmärrys yhteiskunnallisen vaikuttamisen merkityksestä. Hän on innovatiivinen ja aktiivinen kehitystyön edistäjä, jonka mielestä monipuoliset mielen taidot ovat tulevaisuuden tärkein pääoma.

Laura Andelin kertoo:

”Lapset ja nuoret muodostavat tulevaisuutemme perustan. On ensiarvoisen tärkeää vaikuttaa kustannustehokkaasti, laajasti ja ajoissa siihen, että psyykkinen hyvinvointimme pysyy yllä ja kehittyy lapsen kasvun myötä.

Elämme aikakautta, jolloin sosiaalinen vuorovaikutus muuttaa muotoaan mm. digitaalisten palveluiden sekä oppimisvälineiden yleistymisen myötä. Tämä on paitsi haaste, myös mahdollisuus. Kun keskitymme mielenterveyden edistämiseen, on oivallettava astua siihen maailmaan, jossa lapset ja nuoret luontaisesti ovat.

Urheilusektori tavoittaa yli 60 % alaikäisistä lapsista, joten on luontevaa vaikuttaa siellä missä kohdataan. Seuraava merkittävä kohtaamispaikka on koulu. Mielen taitojen vahvistamisen tulisi olla helppo ja luonteva osa arkea, jolloin useiden toistojen myötä pääsemme vahvistamaan oppimista, joka puolestaan vahvistaa automaatioita. Urheilusektorille kehitetty MIND@sport sovellus sisältää valmiin, tukittuun tietoon perustuvan koko kauden psyykkisen valmennuksen ohjelman, jonka voi ottaa käyttöön heti. Yhteistyö yhteiskunnan ja yritysten välillä voi tuottaa ratkaisuja, joiden avulla pääsemme vaikuttamaan emmekä vain puhumaan!”

Business Järvenpää

Järvenpää on energinen noin 46 000 asukkaan kotikaupunki sekä 3 000 yrityksen sijaintipaikka. Kaupunki on yrityksien, yrittäjyyden, työn ja työvoiman elinvoimainen keskus pääkaupunkiseudun kupeessa, metropolia-alueen pohjoisessa keskuksessa. Monipuolinen yritystoiminta eri alojen yritysten tuottamien tuotteiden tai palveluiden kautta on Järvenpään kasvun ja hyvinvoinnin kulmakivi.

Business Järvenpää suhtautuu positiivisesti yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen, kuten myös startup-yrittäjyyteen. Business Järvenpää -tiimi on tukenut ja auttanut verkostoillaan ONIT Sporttia sen alkumetreillä, sillä tiimin asiantuntijat tuntevat hyvin alueen ja siellä toimivat yritykset ja niiden tuottamat palvelut ja yritysten vahvuudet.  

Jokainen yritys on tärkeä osa Business Järvenpään verkostoa sekä kaupungin kasvua ja vetovoimaa.

#urheilu #mielenterveys #mielentaidot #psyykkinenvalmennus #onitsport #suomiareena #katsomo #mtv #pori #suomi #yhteiskunta #yhteiskunnallinenyritys #yrittäjä #liikunta #sport #sovellus #businessjärvenpää