Lidl suunnittelee parhaillaan uutta myymälää Pajalaan yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa. Tontti on varattu Pajalantien ja Valovirrankadun kulmasta. Tontti sijaitsee keskeisellä HULE-vesialueella, joka huomioidaan suunnittelussa erityisesti.

Järvenpään asiakasvirrat ovat kasvaneet tasaisesti ja Lidl näkee, että kaupunkiin mahtuu hyvin toinenkin Lidl-myymälä. Järvenpään kaupunki iloitsee yhteistyön jatkumisesta Lidlin kanssa. Uusi myymälä on hyvä jatkumo Järvenpään eteläosaan rakentuneelle Lidl jakelukeskukselle.

Kaupungin Elinkeinopalveluiden mukaan kaupungissa on tarvetta uusille liikkeille ja päivittäistavarakaupoille uusien asuinalueiden myötä. ”Kaupungin tavoitteena on tarjota kuluttajille eri vaihtoehtoja. Erikoisliikkeiden lisäksi Järvenpäähän mahtuu vielä uusia päivittäistavarakauppoja”, kertoo Järvenpään yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Tontilla on parhaillaan käynnissä asemakaavan muutos. Asemakaavan lähtökohtia ja luonnosaineistoa esitellään yleisötilaisuudessa Seutulantalolla (Seutulantie 12) tiistaina 8.10.2019 klo 17-19. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan. Kaava olisi näillä näkymin valmis keväällä 2020. Kaavan valmistumisen jälkeen Lidl alkaa suunnitella myymälän rakentamista. Asiasta kerrotaan tarkemmin, kun asiat edistyvät.

Lisätietoa:
Lidl, vaihde puh. 09 234 561, media@lidl.fi

Järvenpään kaupungin Elinkeinopalvelut
Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo
puh. 040 315 3130, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi