Yli 3 000 hengen yleisön vetävä Aino Areena avautuu lokakuussa Järvenpäässä. Aino Areena tarjoaa urheilu-, messu-, yritys- ja musiikkitapahtumille monipuolisesti muuntautuvat ja tyylikkäät tilat.

Aiheesta uutisoi 1.10.2021 laajemmin STT

Järvenpään Ainolassa sijaitsevasta Ratsastuskeskus Ainosta on valmistumassa jopa 3 200 ihmistä vetävä tapahtumapaikka Aino Areena. Tiloja on uudistettu ja laajennettu näyttävästi. Tapahtumakäyttöön saadaan hyödynnettyä jatkossa kaikkiaan noin 5 000 neliön sisätilat.

”Vastaavan kokoista tapahtumapaikkaa on kaivattu pääkaupunkiseudulle jo pitkään. Yleisö tulee viihtymään uudessa tapahtumakeskuksessa”, kertoo Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto.

Keskeinen merkitys myös kaupungin vetovoimalle

Järvenpään kaupunki tunnetaan vahvana kasvukeskuksena hyvien liikenneyhteyksien päässä Uudellamaalla. Täällä toimivat ja näkyvät yritykset vahvistavat kaupungin vetovoimaa omalta osaltaan.

”Toivotamme Aino Areenan lämpimästi tervetulleeksi kaupunkiin. Uudella tapahtumakeskuksella on positiivinen vaikutus kaupungin veto- ja elinvoimaan”, iloitsee kaupungin yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Avajaisviikonloppu

Avajaisviikonloppuna 28.–30.10.2021 lavalle nousevat muun muassa Haloo Helsinki!, Mikael Gabriel, Neljä Ruusua, Klamydia, Waldo’s People ja Stig. Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

https://ainoareena.fi/

Yhteystiedot:
Aino Areena
liiketoimintajohtaja Antti Lehto
050 577 0073, antti@ainoareena.fi

Kuva: Aki Rask