Elokuun 3. päivä käynnistyneet Tuusulan asuntomessut ovat herättäneet laajasti kiinnostusta. Järvenpää on mukana messuilla yhdessä kymmenen KUUMA-seudun kunnan kanssa.

– Mediassa paljon esillä ollut niin sanottu ”Nurmijärvi-ilmiö” on selvästi näkynyt myös messuilla. KUUMA-seutu kiinnostaa aiempaa enemmän etenkin pääkaupunkiseudulla asuvia, jotka etsivät järkevän hintaista ja väljempää asumista Helsingin välittömässä läheisyydessä. KUUMA-seudun kunnat tarjoavat asumisen koko kirjon, kertoo KUUMA-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela.

– Messuyhteistyö on ollut erinomainen esimerkki siitä, seudullisesta yhteistyöstä, mitä KUUMA:n sateenvarjon alla tehdään, kertoo seudun puheenjohtajuudesta vastaava Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

– Järvenpää tarjoaa urbaania kaupunkiasumista hyvien yhteyksien äärellä. Meillä on tiivis kaupunkirakenne ja hyvät palvelut, mutta luonto ja upeat ulkoilumahdollisuudet aivan vieressä. Messuilla olemme mukana esittelemässä Järvenpään asumisen vaihtoehtoja, kertoo projektipäällikkö Salla Niemelä.

– Viime vuosien kova kasvuvauhti kuvaa hyvin sitä, miten Järvenpää vetää uusia asukkaita ja yrityksiä puoleensa, jatkaa Niemelä.

KUUMA-kuntia ovat Järvenpää, Hyvinkää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. Asuntomessut jatkuvat Tuusulan Rykmentinpuistossa 30.8.2020 asti.

Lue lisää KUUMA-seudun messukonseptista!