Miten erottua työmarkkinoilla ja houkutella oikeat osaajat, johtaa työntekijäkokemusta ja rakentaa monimuotoista työelämää? Hae nyt maksuttomiin IMAGO-valmennuksiin!

Voisiko sinun yrityksesi olla se, joka nappaa parhaimmat osaajat? Tiedätkö, miten sitouttaa työntekijät ja tukea samaan aikaan sekä työssä menestymistä että työhyvinvointia?

IMAGO-valmennukset pureutuvat siihen, mikä tekee yrityksestä halutun työpaikan. Valmennuksissa opitaan, miten erottua työmarkkinoilla ja houkutella oikeat osaajat, johtaa työntekijäkokemusta ja rakentaa monimuotoista yrityskulttuuria.

Kun monimuotoisen rekrytoinnin ja johtamisen taidot ovat hallussa, syntyy sisältä vahva yrityskulttuuri ja sitä myötä yritys, jossa ihmiset haluavat työskennellä. Tälle perustalle on turvallista rakentaa vetoavaa työnantajabrändiä, ja sana kyllä kulkee!

Lisätietoja maksuttomista IMAGO-valmennuksista ja työnantajan ilmoittautumislinkki

Työnantajien infotilaisuus 30.3.2023

Työnantajille järjestetään valmennuksista infotilaisuus 30.3.2023 klo 9-12, ohessa liitteenä kutsu, tätä voitte jakaa vapaasti eteenpäin verkostossanne.

IMAGO2023_KUTSU

Tilaisuuteen voi osallistua myös live streamin välityksellä, tässä linkki lähetykseen: https://www.youtube.com/watch?v=q11iGNGlCIk

Työllistä taidolla -palvelu

Työllistä taidolla on maksuton valtakunnallinen palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Tavoitteena on, että yrittäjä pääsee eteenpäin työntekijän hankkimisessa ja mahdolliset työsuhteet tai sopimussuhteet alkavat hyvin.

Työllistä taidolla -palvelusta voi lukea lisää tästä

TE-toimisto, Elyn ja TEM logot