Palvelu helpottaa muun muassa kaupunkilaisten sekä yritysten työntekijöiden kulkemista Järvenpäässä. Samalla kimppakyydit ovat energiatehokas liikkumismuoto.

Kimpassa töihin, harrastuksiin, asioille tai muualle Suomeen? Järvenpäässä on nyt mahdollista matkustaa Kimppakyydit -palvelun avulla! Palvelu on käytössä jo yli 20 alueella.

Kimppakyydeillä autoilija tai matkustaja säästää rahaa, kun automatkan bensakustannukset jaetaan kaikkien kyydissä olijoiden kesken. Kimppakyydit säästävät ympäristöä. Samalla jokainen matka rakentaa vahvempaa ja kestävämpää paikallista yhteisöä, laajentaa verkostoja ja voi tuoda pidempiaikaisiakin tuttavuuksia.

Kimppakyytipalvelu toimii puhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimessa ilman erillisten sovellusten lataamista. Jo rekisteröitymisen yhteydessä on mahdollista ilmoittaa tyypillisimmät matkat, joille haetaan kyytejä autoilijana ja/tai matkustajana. Listalta näkyy, mitä kyytejä on jo tarjolla omalla alueella.

Palveluun rekisteröityminen on käyttäjille ilmaista.

Lue lisää käyttäjille suunnatusta kimppakyytipalvelusta ja mene palveluun

Ryhmät

Kimppakyydit työmatkaajia ja yritysten asiakkaita varten

Kimppakyydit sopivat myös yrityksiin ja organisaatioihin. Niiden ansiosta yritysten työntekijät pääsevät helpommin ja edullisemmin töihin, tai myös kauempaa tulevat asiakkaat ja jäsenet käyttämään palveluita. Samalla kimppakyydit toimivat kustannustehokkaana ja nopeana tapana päästövähennyksien aikaansaamiseksi.

Parempi saavutettavuus tuo myös kilpailuetua. Kaiken lisäksi kimppakyydit vahvistavat yhteisöllisyyttä ja lisäävät työntekijöiden tai asiakkaiden sitoutumista. Työntekijät jakavat matkan aikana luontevasti tietoja organisaation eri osien välillä ruohonjuuritasolla, ja asiakkaat vinkkejä ja ideoita tuotteista tai palveluista, joista kimppakyytikumppani saattaisi olla kiinnostunut.

Usein kysytyt kysymykset:

Kimppakyydit.com palvelun usein kysytyt kysymykset

Tiesitkö, että jos vaihdat 20 kilometrin työmatkan kimppakyytiin, se vastaa 6 asteen pudottamista kodin lämmityksessä. Lisäksi kimppakyytejä tekemällä voi siis hyvin säästää yhden kuukauden palkkatulojen verran rahaa. Millaisia muita energiatekoja kaupunkilaisten yritysten on mahdollista tehdä? Katso Astetta alemmas -kampanjan energiansäästövinkit!

Lisätietoja: projektiasiantuntija Essi Hämäläinen, essi.hamalainen@jarvenpaa.fi, 040 315 2246

Otsikon kuva: kimppakyydit.com