Tänään 10.1.2022 Hotelli Sointu on avautunut Järvenpään juna-aseman viereen.
Tervetuloa majoittumaan Järvenpäähän niin työelämän kuin vapaa-ajan puitteissa!

Hotelli Sointu on moderni digihotellikonsepti, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Hotellissa on 86 täysin remontoitua, vaativampaankin makuun sopivaa hotellihuonetta.

”Uusi hotellitoimija oheispalveluineen tukee sekä Järvenpään että lähialueen elinkeinoelämää, ja on äärettömän tärkeä palanen elinvoimaista kaupunkia. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan asioinnin myös lentokentän suuntaan, mikä lisää entisestään kaupungin houkuttelevuutta uusien yritysten sijoittumispaikkana”, kertoo kaupungin elinvoimajohtaja Marko Lehenberg.

”Hotellin sijainti on erinomainen. Sinne on helppo saapua kaikin tavoin niin junalla, autolla kuin bussilla. Järvenpään keskusta ja sen palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellista”, iloitsee hotellihankkeen johtaja Noora Aartio.

”Olemme pyrkineet etsimään sellaisia maantieteellisiä markkina-alueita, missä konseptimme toimii ja sille on tarvetta alueellisesti. Järvenpäässä meidänlaisellemme palvelukonseptille on ollut selkeä toive ja tarve”, kertoo hotelliketjun osakas, toimitusjohtaja Micke Kontinen.

Kontisen lisäksi ketjun osakkaita ovat Noora Aartio ja Mika Järvinen.

Hotelli Soinnun toiminnat painopisteet

Hotelli Soinnun toiminnan painopisteet ovat asiakaslähtöinen palvelu, monipuolinen huonevalikoima ja uudenlaisen konseptin vaivattomuus ja ketteryys. Hotellin hintataso on kilpailukykyinen. Huonehintaan kuuluu majoituksen lisäksi aamiainen ja maksuton pysäköinti. Yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi huoneita on myös kolmen ja neljän hengen tarpeisiin. Hotellista on mahdollisuus varata majoitusta myös pidemmälle ajanjaksolle.

Hotelli Sointu: Tutustu hotellin tarjontaan tarkemmin

Hotelli Sointu yrityksenä: Yhdessä yrittämisen Järvenpää -yrityssarja

Kuvia hotellihuoneesta, Hotelli Sointu

Kuvat: Hotelli Sointu