Gigantti ja SAKA (Suomen Autokauppa) nousevat Järvenpäähän vuoden 2020 aikana. Kaupunki on etsinyt Boogien yritysalueelle, Diggarinkadun varteen toimijoita, jotka palvelevat järvenpääläisiä asukkaita. Kaupungin kannalta oli tärkeää löytää toimijat, joiden tarjonta palvelee laajaa asiakaskuntaa, eikä ainoastaan marginaalista kohderyhmää. Boogien yritysalue sijaitsee Järvenpään pääsisääntuloväylän varrella, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo iloitsee, että pitkään jatkuneet neuvottelut kaupungin ja toimijoiden kanssa saatiin vihdoin päätökseen. ”Ensi jouluna 2020 pitäisi päästä ostoksille uusiin myymälöihin”, kertoo Aramo.

Rakentamisesta vastaa Tekova Oy. Molemmille toimijoille tulee tilaa 1 500 m2. Myytävän tontin koko on 8 568 m2. Näillä näkymin tontille tulee 100 asiakkaan pysäköintialue. Talven 2020 aikana hoidetaan lupa-asiat kuntoon ja rakentaminen alkaa keväällä 2020.

”Kaupunki on tyytyväinen, että Puuilon naapuriin saadaan hyvät toimijat ja lisää uusia, asukkaita palvelevia yrityksiä”, summaavat Aramo ja tonttipäällikkö Tarja Kariniemi.