Järvenpäähän avautuneesta Gigantista odotetaan Suomen suurinta franchise-myymälää. Järvenpään Gigantti nostaa Suomen myymälöiden määrän 40:een. Avajaisia vietetään koko viikko turvallisuus huomioiden ja avajaistarjouksia on porrastettu maanantaista aina sunnuntaille asti.

Järvenpään Gigantin (Diggarinkatu 12) kauppiaina toimivat Mikko Nguyen ja Tero Heikkinen. Nguyen ja Heikkinen ovat saaneet joukkioineen Gigantit vahvaan kiitoon jo aiemmin Porvoossa, Salossa ja Lohjalla. Järvenpään Gigantti työllistää 25 työntekijää ja heidän valinnoissa painotettiin paikallisuutta. Uuden Gigantin myymäläpäällikkönä toimii Sami Mäkelä.

Järvenpään kaupungin yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo kertoo, että koko projekti sujui nopeasti. Tonttineuvottelut käytiin viime vuoden lopulla Tekova Oy:n ja kaupungin kesken, tonttikaupat tehtiin vuoden 2020 alussa ja tehokkaan rakennusurakan jälkeen Gigantti voidaan avata jo nyt.

Saman tontin, saman rakennuksen toisessa päässä toimii myös tänä syksynä avautunut Saka-Auto, joka on Suomen 21. myymälä. Järvenpään Sakalta löytyy jatkossa 100–200 laadukkaan vaihtoauton valikoima. Järvenpään myymälän kautta saatavilla on myös Sakan koko 2 500 laadukkaan käytetyn auton valikoima.

Molemmat liikkeet tuovat Boogien yritysalueelle toivottua lisäpöhinää ja palvelua kaupunkilaisille – aivan Puuilon ja Lidl jakelukeskuksen naapurissa. Tervetuloa Järvenpäähän!

Gigantti logo