Svengin yritysalue

Svengi on erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle rakentuva uusi yritysalue aivan Haarajoen juna-aseman ja Lahden moottoritien vieressä. Hyppää kasvuun mukaan ja varaa tilaa toiminnallesi Svengistä!


8

Tonttia

54,3

ha kaava-alue

55

alk. / k-m²

800

metriä Haarajoen asemalta

25

min lentokentälle

25

min Vuosaaren satamaan

45

min Lahteen

5

km Järvenpään keskustasta

Järvenpää on kasvun kaupunki

Lentokentän, satama-alueiden ja moottoriteiden läheisyys takaavat turvallisen infrastruktuurin jatkuvalle yritystoiminnan laajentamiselle sekä kehittämiselle.

Järvenpäätä sivuava valtatie E75 takaa lyhyet matka-ajat Helsinkiin (n. 35 min) ja Lahteen (n. 50 min). Lisäksi Tuusulanväylän kautta Helsinki-Vantaan lentoaseman saavuttaa 25 minuutissa. Hyvät ratayhteydet ja yhteensä 4 juna-asemaa helpottavat osaavan työvoiman liikkumista. Porvoon satama ja Länsisatama (n. 40 km) sekä Vuosaaren satama (n. 33 km) mahdollistavat nopean logistiikan Suomen ulkopuolelle lentokentän ohella.

Loistava sijainti tuo kasvua myös Järvenpään keskusta-alueen ulkopuolelle. Uusi yritysalue Boogie, aivan Lahdenväylän kyljessä, valikoitui esimerkiksi Lidlin uuden jakelukeskuksen toimipaikaksi.

Katso vapaat tontit!

Kasvutarinoita & menestysreseptejä

Kurkista kulissien taakse – lue uusimmat ja kiinnostavimmat tarinat Järvenpäästä ja kasvun DNA:sta. Jatkossa mukana on myös vierailevia asiantuntijoita.

Lue viimeisimmät tarinat

Myytävät / vuokrattavat tontit

Lähetä viesti

Marko Lehenberg, Elinvoimajohtaja

Elinvoima, asuminen ja hankekehitys

+358 40 315 3590
[email protected]

Susanna Aramo, Yrityspalvelupäällikkö

Yritysyhteistyö, yritystonttien markkinointi ja myynti, elinkeinopalvelut

+358 40 315 3130
[email protected]