Uusia toimitiloja valmistuu Järvenpään parhaalle paikalle – Boogien yritysalueen naapuriin

Monitoimitilojen uudet toimitilat ovat valmistumassa kevään 2020 aikana Järvenpään parhaalle paikalle Boogien yritysalueen naapuriin, Pohjoisväylän varrelle. Kohteeseen valmistuu neljä rakennusta, joissa tilaa on yhteensä reilut 5 400 m2 yrityksien erilaisiin tilatarpeisiin. Tilakoot alkavat 80 m2:n yksittäisistä moduuleista ja ovat tarpeen mukaan yhdisteltävissä erisuuruisiksi kokonaisuuksiksi, jopa yli tuhanteen neliöön.

Monitoimitilojen muunneltavuus perustuu jo suunnitteluvaiheessa tehtyihin ratkaisuihin

Runkoratkaisumme tarjoaa mahdollisuuden käsitellä yksittäisiä tiloja itsenäisinä tai yhdistää niitä tarpeen mukaan. Hyvän varustelutason ansiosta tilat soveltuvat myös kokoonpanotilaksi ja kevyeksi tuotantotilaksi. Tilojen sijainti katutasossa ja isojen nosto-ovien ansiosta tiloihin on mahdollista ajaa ”autolla sisään”. Rakennukset ovat valoisia ja edustavia, joten tilojen muuttaminen toimisto- tai näyttelytiloiksi on myös mahdollista, kuten monien yrityksien kanssa on tehty.

Miksi Monitoimitilat?

  • Yritysten muuttuviin tarpeisiin suunnitellut, helposti muunneltavat tilat
  • Tilat joustavasti yhdisteltävissä suuremmiksikin kokonaisuuksiksi
  • Varustelu helposti räätälöitävissä
  • Soveltuvuus monenlaiseen toimintaan
  • Tyylikkäät ja nykyaikaiset toimitilat
  • Erinomainen sijainti

Tällä hetkellä monitoimitiloissamme toimii käyttäjiä laidasta laitaan, muun muassa maahantuonti- tai vientiyrityksiä, erikoiskauppoja mm. ulkoporeallasyritys, pieniä verkkokauppoja, hyvinvointialan toimijoita, kokoonpanoyrityksiä, asennusliikkeitä, autoliikkeitä, autopesuloita, korjaamoja sekä rakennus- ja remontointialan yrityksiä.

Nyt on oikea hetki varata yrityksellesi uudet ja näyttävät tilat erinomaiselta sijainnilta, osoitteessa Satukukanpolku 5.

Linkki esitteeseen

Linkki Järvenpään kohdesivulle

Vuokraus ja lisätiedot: Suomen Monitoimitilat KY / Conorin Oy

Lassi Kaipio, p. 050 8462, lassi@monitoimitilat.fi

Tommi Kylä-Kaila, p. 050 440 0002, tommi@monitoimitilat.fi

Antti-Pekka Vartiainen, p. 050 440 6462, ap@monitoimitilat.fi

Jani Haarala, p. 050 1419, jani@monitoimitilat.fi