Nyt on tärkeää, että kukaan yrittäjä ei jää ongelmiensa kanssa yksin!

Koronavirusepidemia on aiheuttanut jo nyt ja tulee aiheuttamaan valtavia menetyksiä osalle yrityksistä. Keuke eli Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy antaa nopeaa apua ja neuvontaa toimialueen yrityksille erityisesti talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä.

Keuke avasi 16.3.2020 erityisen kriisipuhelinnumeron, joka päivystää joka arkipäivä klo 9–16. Lisäksi Keuke on varannut yrityskehittäjien kalentereista puolen tunnin aikoja nopealle kriisineuvonnalle. Mikäli – ja toivottavasti kun – valtiolta tulee jotain erityistukia yrityksille, Keuke on valmiudessa avustamaan niiden hakemisessa.

Yrittäjät pidetään ajan tasalla tapahtumista osoitteessa www.keuke.fi/kriisineuvonta
Sivustolle kootaan hyödyllisiä linkkejä ja tarjotaan mahdollisuus varata verkossa aikoja kriisineuvontaan.

Keuke on siirtänyt loppukevään tapahtumat verkkoon tai myöhempään ajankohtaan. Keuke haluaa tarjota kaiken mahdollisen avun yrityksille, siksi keskiviikkona 25.3. klo 8.30 alkavaksi suunniteltu aamukoulu stressinhallinnasta tarjotaan livestreamina. Stressinhallinta on nyt varsin ajankohtainen ja tarpeellinen taito.

Vielä emme voi tarkkaan tietää, mitä kaikkea tämä erityistilanne tulee aiheuttamaan meidän paikallisessa yrityskentässä, mutta monenlainen rahoitus- ja kriisineuvonta tulee varmasti lisääntymään. Autamme parhaamme mukaan ja olemme varautuneet siirtämään myös kesälomiamme, mikäli neuvonnan tarve lisääntyy merkittävästi, toteaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Keuken kriisineuvontasivu ja sähköinen ajanvaraus: www.keuke.fi/kriisineuvonta

Keuken kriisineuvontapuhelin palvelee arkisin 9–16 numerossa 050 523 8897

Jos tarvitsette lisätietoa tai apuja, niin olkaa yhteyksissä. Nyt on tärkeää, että kukaan yrittäjä ei jää ongelmiensa kanssa yksin!, summaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.