Järvenpään Ratsastuskeskus Ainossa järjestettävä Aino Nations Cup -tapahtuma tuo kansainvälisen huippu-urheilun ja laajan yleisön yhteen erityisellä tavalla. Tapahtuma on nelipäiväinen ja paikalle odotetaan noin 16.000 kävijää. Tapahtumaan on tulossa yli 250 huippu ratsukkoa ympäri maailmaa. Lisäksi tapahtuma tavoittaa laajan mediayleisön.

Tapahtuman aikana yleisöllä ja yhteistyökumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä kansainvälistä huippu-urheilua koulu- ja esteratsastuksessa sekä nauttia urheilutapahtuman oheisohjelmasta ja viihteestä kansainvälisen tason puitteissa.

Nyt Ratsastuskeskus Aino etsii mukaan yhteistyökumppaneita. Tapahtuma tarjoaa yrityksille ja yhteisölle hienon mahdollisuuden tavoittaa laaja yleisö ja näkyvyys, tarjota omille asiakkaille eksklusiivisen tapahtumaelämyksen sekä rakentaa brändiä korkealaatuisen kansainvälisen urheilutapahtuman yhteydessä. Yhteistyökumppanuuspaketit räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

” Nations Cup –kilpailu on upea tunnustus pitkäjänteisestä työstä Ratsastuskeskus Ainolle. Olen ylpeä, että järvenpääläinen yrittäjyys ja yhteistyö kantaa hedelmää. Tämä on hieno mahdollisuus niin itselle kuin kaikille kaupunkilaisille päästä kokemaan kansainvälistä huippu-urheilua kotinurkilla”, kuvaa Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.

Tervetuloa kokemaan upea tapahtuma!

Lisätietoa tapahtumasta saat:

Aino Nations Cup

[email protected]