155 000,00 

Käyntiosoite: Sibeliuksenkatu 23

Koko: 57m²

Karttalinkki: Google Maps

Myyntihinta: 155 000 €

Esite: Avaa pdf

Kuvaus: Kolmannen ja ylimmän kerroksen kolmio aivan Järvenpään ydinkeskustassa!
Asunto-osakeyhtiön kaupunkitoimisto ihastuttaa myös toimivalla pohjaratkaisullaan. Rauhallisen erillisen rapun, 3. kerroksen, avarassa 57 m²:n huoneistossa on 3 huonetta, toimiva keittio, pesuhuone/wc sekä ikkunat länteen/etelään.

Kaupunkitoimisto sijaitsee todellakin kaikkien Järvenpään keskustan palvelujen ytimessä. Pysäköintitalo, koulut, päiväkodit, urheilukentät, kauppakeskus, kävelykatu Janne erikoisliikkeineen, kahviloineen sekä Rantapuisto uimarantoineen ja harrastusmahdollisuuksineen sijaitsevat kaikki vain lyhyen kävelymatkan päässä.

On toiminut asianajotoimistona vuodesta 2000 lähtien, soveltuu myös muuhun yrityskäyttöön. Mahdollisuus on muuttaa asuinhuoneistoksi, kysy lisää välittäjältä. Tilat ovat palvelleet lähes 30 vuotta asianajotoimistona, jossa on ollut 1-3 työntekijää. Työpisteiden lisäksi tilaan voidaan sisustaa neuvottelutila työntekijöiden ja asiakkaiden tapaamisia varten. Toimisto sopii pienelle työyhteisölle, esim. tilitoimistolle, asianajo-, lakiasiain-, insinööri-, arkkitehti-, maisema-, piha- tai muulle suunnittelutoimistolle.

Yksityisesittelyt ja tiedustelut: Jokke Härmä p. 0400-600 009 tai [email protected]