Järvenpään kaupunki yhdessä Keski-Uudenmaan kuntakoulutusyhtymä Keudan kanssa järjestää ensimmäistä kertaa Kestävän elämäntavan messut Järvenpää-talolla lauantaina 4.2.2023.

Messuilla on monipuolista työpajaohjelmaa ja näytteilleasettajia. Järvenpääläisen Vaatepuun kuratoimalta laadukkaalta kirppikseltä löytyy second hand -aarteita kaiken ikäisille. Kestävän elämäntavan kiihdyttämö kutsuu perheitä mukaan kokeiluun ja paneelikeskusteluissa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin. Toiminnallisilla pisteillä pääsee harjoittelemaan lajittelua ja pelaamaan ruokahävikkipeliä.

Ohjelmaa värittävät Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden tapahtumaa varten luomat taideteokset ja teemaan sopivat kulttuuriesitykset.

Järvenpääläiset yritykset messuille mukaan

Messut toteutetaan laajassa verkostoyhteistyössä alueen yritysten ja yhdistysten kanssa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Kutsumme nyt mukaan yritykset ja toimijat, jotka haluavat esitellä ja myydä kestävän elämäntavan teemaan soveltuvia tuotteita tai palveluita, kuten ruokatuotteita, käsitöitä, kodintavaroita tai vaatteita lauantain 4.2.2023 messupäivään.

Myyntipaikka on maksuton. Varaa myyntipaikka 15.12.2022 mennessä: https://forms.office.com/r/hYtsukjrjV
Ilmoitamme mukaan valituille toimijoille 20.12.2022 mennessä.

Tervetuloa mukaan Kestävän elämäntavan messuille!

Lisätiedot:
tapahtumatuotannon asiantuntija, Kestävät tapahtumat -hanke
erika.poikolainen@jarvenpaa.fi / Kestävät tapahtumat -hanke
Puh. 040 315 2003