Joukkoja pitää johtaa, mutta millä tyylillä? Jonkun on näytettävä suuntaa, mutta millä tavalla? Keppiä vai porkkanaa? Autoritarismia vai demokratiaa? Harvat syntyvät johtajiksi, mutta odotukset johtajia kohtaan ovat yleensä lähes epärealistiset. Olemme kutsuneet neljä menestynyttä johtajaa keskustelemaan johtamisen siunauksesta ja hulluudesta Keuken johtajuusfoorumiin. Tervetuloa kuulemaan, millainen johtajuus toimii 2020-luvulle astuttaessa.

Tule mukaan Keuken johtajuusfoorumiin

  • tiistaina 3.12.2019 klo 13-16, kahvit tarjolla klo 12.30 alkaen
  • Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, Järvenpää
  • Tilaisuus on maksuton
  • Ilmoittautumiset 28.11. mennessä TÄSTÄ!

Paneelikeskustelun moderoi Maarit Tastula. Lisäksi mukana Paula Salastie (Teknos), Mikko Honkanen (Vainu), Saana Tyni (Koti Puhtaaksi) ja Markku Rentto (Reka & Neo Industrial).

Paula Salastie, Teknos
Teknos on kansainvälinen maalinvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1948. Toimintaa yrityksellä on 20 maassa.  Konsernijohtaja Paula Salastie jatkaa yrityksen toimintaa kolmannessa sukupolvessa. Salastielle myönnettiin vuonna 2016 Vuoden Liikemies -palkinto.

Mikko Honkanen, Vainu
Vainu on vuonna 2013 perustettu työkalu B2B-myyntiin, joka hyödyntää laajasti verkon tietokantoja myyntiprospektien etsimisessä. Toimitusjohtaja Mikko Honkanen on valittu vuoden 2018 Kasvuyritysjohtajaksi.

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi
Koti Puhtaaksi Oy on palkittu Great Place to Work -kilpailussa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019. Yrittäjä Saana Tynin missiona on ollut alusta asti nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. 

Markku Rentto, Reka & Neo Industrial
Markku Rentto on neljännen polven yrittäjä suomalaisessa perheyrityksessä. Renttolla on erityisen laaja kokemus yrityskentästä yrityksien perustamisesta kansainvälistymiseen, pörssilistauksiin ja myös konkurssiin.