Coolfest Oy ottaa käyttöönsä osan kartanon tiloista sekä kellariravintolan. Yritys aloitti jo joulukuussa ravintola- ja tapahtumatoiminnan kartanon alueella.

Coolfest Oy on valittu Vanhankylänniemen kartanoon kahvila- ja ravintolapalvelujen toimijaksi. Kartanon ovet avautuvat asiakkaille perjantaina 20.1.2023.

– Kartano herätti paljon mielenkiintoa ja saimme useita yhteydenottoja muun muassa kiinnostuneilta kahvilatoimijoilta. Olemme nyt saaneet sopimuksen valmiiksi, ja Coolfest ottaa käyttöönsä osan kartanon tiloista sekä kellariravintolan, kertoo Järvenpään kaupungin asiakkuuspäällikkö Heidi Torvinen.

Yrityksen palvelutarjonta kattaa kahvila- ja ravintolapalveluja kartanolla sekä yksityistilaisuuksien järjestämisen Kellariravintolassa. Kartanon pihapiirissä on tarkoitus järjestää ulkoilmatapahtumia ympäri vuoden.

– On mahtavaa päästä jatkamaan jo joulukuussa aloitettua ravintola- ja tapahtumatoimintaa kartanon alueella. Joulukellari sai hyvän vastaanoton ja nyt pääsemme työntouhuun kunnolla myös kartanolla, Coolfest Oy:n Jere Ruhanen sanoo.

– Kartanolta saa muun muassa lounasta, kahvia ja pullaa totuttuun tapaan keskiviikosta sunnuntaihin, Ruhanen jatkaa.

Kartanon tiloihin mahtuu myös muutama toimija lisää, joita haetaan vielä

– Monipuolinen tarjonta palvelee asiakkaita enemmän ja tuo elämää koko Vanhankylänniemeen. Kiinnostuneet toimijat voivat olla yhteydessä minuun, kertoo Torvinen.

Lisätietoja:

Heidi Torvinen, asiakkuuspäällikkö, Järvenpään kaupunki
puh. 040 315 3086
heidi.torvinen@jarvenpaa.fi

Jere Ruhanen, Coolfest Oy
puh. 040 074 5595
toimisto@coolfest.fi